Contacteer ons!

En neem deel :-)
Aarzel niet om contact met ons op te nemen indien u vragen heeft – help ons ook om alle verdelers te overtuigen!
 
Help ons om ervoor te zorgen dat onze melk in zoveel mogelijk verkooppunten en zoveel mogelijk ketens te verdelen om een maximum aan producenten te steunen!
 
Momenteel zijn wij in 800 Carrefour winkels beschikbaar. MET DANK aan Carrefour om als eerste onze aanpak te ondersteunen. Een eventuele ontoereikende voorraad in een winkel kan u rechtstreeks melden bij de afdelingschef of de manager van de winkel of u kan ons ook een bericht sturen.  
 
Aarzel niet om ANDERE VERDELERS bij wie u regelmatig boodschappen doet AAN TE SPREKEN om hen te vragen naar ons te verwijzen. Stuur een e-mail naar hun klantenservice via hun Facebook-pagina (zie onderstaande lijst). Hier is een suggestie van een bericht (knippen en plakken + aanpassen indien gewenst, op hun pagina).
 
“Beste verdeler,
 
Ik doe regelmatig bij u boodschappen en ik zou uw aandacht willen trekken op een nieuwe aanpak waarvan ik de producten graag in uw rekken zou zien. Het gaat om het collectief initiatief “Wie is de baas?! Het merk van de consument”    https://www.hetmerkvandeconsument.be  dat u misschien kent.
 
Dit nieuwe merk werd door ons, de Belgische consumenten, gecreëerd om de producenten te steunen. Wij waren met 5.300 consumenten om de kenmerken en prijs van het eerste product vast te leggen: de halfvolle melk. Deze melk werd in maart 2018 gelanceerd bij Carrefour, de eerste verdeler die onze aanpak steunt. Aangezien ik mijn inkopen bij voorkeur bij u doe, zou ik u willen vragen of ik deze melk, zowel goed als verantwoord, bij u zou kunnen kopen.
 
Ik dank u voor uw aandacht.  Zou u me a.u.b. per omgaande kunnen meedelen of deze melk binnenkort in uw winkels beschikbaar kan zijn en vanaf welke datum?”
 
DANK U!

 

Klik hier voor:  Colruyt,   Bio Planet,   Okay,   Spar,   Delhaize,   Albert HeinCora, , Intermarché , MakroLidlAldi

 

 

Onderwerp van uw bericht: